Filozofija za otroke: pretekle izkušnje, prihodnji izzivi

Vabilo na znanstveni sestanek

Vljudno vas vabimo, da se udeležite znanstvenega sestanka na temo filozofije za otroke, ki ga organizirajo Univerza na Primorskem – Pedagoška fakulteta, Univerza v Mariboru – Filozofska fakulteta in Pedagoški inštitut.

Enodnevni sestanek se bo odvijal 14.4. na Pedagoški fakulteti v Kopru, njegov namen pa je predstaviti pretekle izkušnje s FZO in hkrati razmisliti o izzivih, s katerimi se sooča program danes.

Zaželeni so vsi prispevki, ki se tako ali drugače ukvarjajo s FZO in/ali s sodobnimi praksami filozofije, na sestanek pa so vabljeni tudi zainteresirani slušatelji.

Povzetke s predlogi za referate, ki naj bodo načrtovani za 20 minutni nastop (z naslovom in ključnimi besedami, skupaj do 1000 znakov s presledki, vključno z informacijo o morebitni matični instituciji in s kontaktnimi podatki) pošljite na elektronski naslov tomaz.grusovnik@pef.upr.si najpozneje do 18. februarja 2018. Obvestila o morebitnem sprejemu referata bodo udeležencem posredovana do 5. marca 2018. Za vsa ostala vprašanja se obrnite na navedeni elektronski naslov.

Več informacij lahko najdete v priloženem vabilu.

Vabilo (PDF)

Lep pozdrav in filozofskih izkušenj polno leto 2018!
doc. dr. Tomaž Grušovnik

Pusti komentar

(0 komentarjev)

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja